|
× |
|
Թոփինգ BARLINE Ադամաթուզ 1 կգ |
4.200 դր․ |
|
4.200 դր․ |
|
× |
|
Օ Դե Վի SG Դեղձի, Գյուղ Նոր Գեղի, Կոտայքի Մարզ, Հայաստան, 50% 0.5լ |
8.100 դր․ |
|
8.100 դր․ |
|
× |
|
Գինի Նոյան Տապան Վարդագույն Չոր, Արենի 2020, Վայոց Ձորի Մարզ, Հայաստան, 13% 0.75լ |
3.250 դր․ |
|
3.250 դր․ |
|
× |
|
Գինի Սևուկ Սպիտակ Չոր, Կանգուն 2020, Սասունիկ Գյուղ, Արագածոտնի Մարզ Հայաստան, 12% 0.75լ |
2.700 դր․ |
|
2.700 դր․ |
|
× |
|
Omar, Crab Cracker Norpro |
3.500 դր․ |
|
3.500 դր․ |
|
× |
|
Գինի Սևուկ Կարմիր Չոր, Արենի 2020, Սասունիկ Գյուղ, Արագածոտնի Մարզ Հայաստան, 12% 0.75լ |
2.700 դր․ |
|
2.700 դր․ |
|
× |
|
Գինի Orran Նռան Կիսաքաղցր, Գյուղ Սասունիկ, Արագածոտնի Մարզ, Հայաստան, 12% 0.75լ |
2.200 դր․ |
|
2.200 դր․ |
|
× |
|
Գինի Bambakashat Սպիտակ Չոր, Կանգուն 2023, Գյուղ Բամբակաշատ, Արմավիրի Մարզ, Հայաստան, 13.5% 0.75լ |
5.600 դր․ |
|
5.600 դր․ |
|
× |
|
Գինի Բոստան, Bostan, Նռան Կիսաքաղցր, Բամբակաշատ Գյուղ, Արմավիրի Մարզ, Հայաստան, 15% 0.75լ |
4.800 դր․ |
|
4.800 դր․ |
|
× |
|
Book "Regarding Cocktails", Sasha Petraske & Georgette Moger-Petraske |
40.000 դր․ |
|
40.000 դր․ |
|
× |
|
Book "Botany At The Bar. The Art And Science Of Making Bitters Including Over 40 Recipes For Cocktails, Syrups, And Shrubs" Selena Ahmed, Ashley Duval, Rachel Meyer |
22.000 դր․ |
|
22.000 դր․ |
|
× |
|
Գինի Թարիրի Ռեզերվ Կարմիր Չոր, Արենի, Փթիթ Վերդո, Թաննաթ 2019, Արագածոտնի, Վայոց Ձորի և Արմավիրի Մարզեր, Հայաստան, 14% 0.75լ |
25.000 դր․ |
|
25.000 դր․ |
|
× |
|
Կորդիալ CLAVIS Վայրի Հատապտուղների Սպրից (Ելակ, Նարինջ) 0․5լ |
5.400 դր․ |
|
5.400 դր․ |
|
× |
|
Գինի Իսպանական Campo Viejo Tempranillo 2019 D.O.C, Կարմիր Չոր, Rioja, Spain, 13.5% 0.75լ |
4.800 դր․ |
|
4.800 դր․ |
|
× |
|
Գինի Մեյրոն Կարմիր Չոր, Արենի Ռեզերվ 2021, Ռինդ Գյուղ, Վայոց Ձորի Մարզ, Հայաստան, 14.5% 0.75լ |
11.500 դր․ |
|
11.500 դր․ |
|
× |
|
Book "The Art Of Mixology: Classic Cocktails And Curious Concoctions" Kim Davies, Mike Cooper |
20.000 դր․ |
|
20.000 դր․ |
|
|